Ιπποδρομίες

O Mέγας Αλέξανδρος θα… περάσει μέσα από το Μαρκόπουλο σήμερα Παρασκευή!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με 27 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 23/11/2018 το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. όσον αφορά το ιπποδρομιακό στοίχημα. Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει στις 13:00 και ολοκληρώνεται στις 22:15 το βράδυ. Συμμετέχουν 4 χώρες σε αυτό (Ελλάδα, Γαλλία, Αγγλία και Ν. Αφρική) με όλες τις διαδρομές να είναι επίπεδες εκτός από τέσσερις που αφορούν διαδρομές εμποδίων.

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα, το ειδικό βάρος θα το δώσουμε στο Ελληνικό πρόγραμμα που ξεκινάει στις 5 το απόγευμα με επτά ιπποδρομίες εξαιρετικά αμφίρροπες και με την κλασική ιπποδρομία του Κυπέλλου Μεγάλου Αλεξάνδρου στα 1.800 μέτρα να αποτελεί την ατραξιόν της ημέρας!

Σχεδόν σε καμία ιπποδρομία δεν ξεχωρίζει το λεγόμενο ‘’άχαστο άλογο της ημέρας’’, τουλάχιστον όπως εννοείται στην ιπποδρομιακή λογική! Η λασπώδη κατάσταση της πίστας οπωσδήποτε θα παίξει τον ρόλο της θετικά και αρνητικά για κάποια άλογα! Σε πολλές ιπποδρομίες αναμένεται να είναι συναρπαστική η τελική ευθεία, πόσο μάλλον στο Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου που συμμετέχουν από τα καλύτερα άλογα αυτή την στιγμή στο Μαρκόπουλο!

Στο υπόλοιπο κομμάτι του προγράμματος, η Ν. Αφρική συμμετέχει με 7 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του FAIRVIEW. Η Γαλλία συμμετέχει με 8 ιπποδρομίες από τα ιπποδρόμια των COMPIEGNE & SAINT-CLOUD με τον πρώτο ιππόδρομο να φιλοξενεί πρωτοκλασάτες διαδρομές εμποδίων με χρηματικό έπαθλο ακόμα και τα 125.000€ για τον νικητή ίππο! Τέλος, η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 5 ιπποδρομίες και όλες από τον ιππόδρομο του KEMPTON.

Οι προτάσεις μας θα αφορούν όλες τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο ώστε να μην το επαναλαμβάνουμε συνέχεια και όπως κάνουμε άλλωστε κάθε Παρασκευή που έχουμε Ελληνικές ιπποδρομίες:

1η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 17:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΣΥΝΘΕΤΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τους νικητές ίππους δυο διαδοχικών ιπποδρομιών). Στοιχηματίζουμε λοιπόν για νικητή της πρώτης ιπποδρομίας τον ίππο ΜΙΣ ΕΥΗ (5) και στην δεύτερη ιπποδρομία να κερδίσει ένας εκ των ίππων ΝΕΪΣΑΝ (3) ή ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ (4).

3η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 18:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή σωστά τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης, χωρίς ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι οπωσδήποτε ο ίππος ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ (1) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ (2) ή ΝΑΣΜΙ (3) ή ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ (4).

5η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 19:00 επιλέγουμε είδος στοιχήματος το ΔΙΔΥΜΟ. Στοιχηματίζουμε το ένα άλογο της πρώτης δυάδας να είναι οπωσδήποτε ο ίππος ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ (3) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ίππων ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ (1) ή ΠΑΜΠΛΟ (7) ή ΜΠΟΜΠΙΟ (4).

inner

Σε ενημέρωση των φιλίππων:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Τέλος, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30 και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

H Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το HIGH TV.

Το μπαρ του 5ου ορόφου καθώς και το εστιατόριο του 1ου θα είναι ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία των Ιπποδρομιών, απολαμβάνοντας συγχρόνως το ποτό σας συνοδευόμενο από κρύες ποικιλίες.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x